Verinq
Risk management. Ervaring maakt het verschil

wie zijn wij

“Individuen zijn verantwoordelijk, niet een organisatie”

Founders 

Verinq is opgericht door Fred Teeven en Rene Troost. De uiteindelijke verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor goed Risk Management ligt bij individuen en niet bij een organisatie. Deze visie is de basis van Verinq. Wij adviseren u over het verbeteren van risicobeheer op de gebieden kwaliteit, inbedding binnen een organisatie en optimalisatie door automatisering.


 
 
Fred Teeven

Fred Teeven

Fred is al meer dan een decennium actief geweest als nationale politicus. Eerst als lid van het Nederlands Parlement en daarna als staatssecretaris van het ministerie van Veiligheid en Justitie (thans Justitie en Veiligheid)  Hij is goed ingevoerd in de politieke aspecten die een rol spelen in de publieke- en private sector. Voor zijn tijd als politicus had Fred meer dan 30 jaar ervaring in de opsporing en vervolging van financiële criminaliteit. Gedurende zijn carrière als recherche-chef en officier van justitie deed hij veel ervaring en kennis op met de risico’s van financiële criminaliteit. In alle functies had hij te maken met media-activiteiten en reputatiemanagement. Fred is een ervaren leider van rechercheteams op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau en is gewend in een breed internationale context te werken.

 

Rene Troost

Rene heeft als executive leidinggevende 30 jaar ervaring met risk management in de financiële sector, met de Nederlandsche Bank (DNB) als toezichthouder en de publieke sector. Hij wordt erkend voor zijn deskundigheid, zijn advisering op bestuursniveau en is een ervaren lid van de risk governance en crisismanagement committees. Gewaardeerd voor het ontwikkelen van (jong) talent door coaching en mentoring en voor het opbouwen van sterke strategische netwerken op basis van integriteit, professionaliteit en commercialiteit. Succes blijkt uit het samenstellen van high performance teams, kostenbeheersing/besparingen, investeringsprojecten en crisisbeheersing resultaat.